BANJA LUKA EXPO

Međunarodni sajam privrede "BANJA LUKA EXPO 2024"

Predstavljamo Vam savremenu platformu za efikasnu promociju privrede, razmjenu iskustava i unapređenje vlastitog poslovanja, prvi Međunarodni sajam privrede „BANJA LUKA EXPO 2024.“ koji će se održati u okviru kompleksa Univerziteta u Banjoj Luci od 03 do 05. Aprila 2024. godine.

Velika međunarodna sajamska manifestacija će se održati u organizaciji kompanije „RS Consulting and Trade d.o.o. Banja Luka“ i kompanije „Elite Fair d.o.o. Banja Luka“ uz institucionalnu podršku Vlade Republike Srpske, Ministarstva vanjske trgovine i ekonomskih odnosa BiH, Spoljnotgovinske komore BiH, Privredne komore Republike Srpske i grada Banja Luke.

Međunarodni sajam privrede „BANJA LUKA EXPO 2024“ predstavlja savremenu međunarodnu izložbu u oblasti građevinarstva, metalne i elektro industrije, drvne industrije, tehnike i kućanskih aparata, IT sektora – elektronike i robotike, nekretnina, arhitekture i projektovanja. Svoje učešće će uzeti i izlagači iz bankarskog sektora, mikrokreditnih organizacija, osiguravajućih društava te ostalih finansijskih institucija iz čitave Bosne i Hercegovine.

Istovremeno pored bogatog izlagačkog programa, najaktuelnije privredne teme, obrađuju se kroz naučne skupove, okrugle stolove, edukacije i prezentacije, sa posebnim osvrtom na unapređenje znanja i primjere dobre prakse. Poslovna okupljanja, sustrete sa privrednim, naučnim i političkim delegacijama, ali i direktne sastanke privrednika. Sajam će takođe okupiti značajan broj bankarskih institucija, nevladinih organizacija i razvojnih agencija koje pružaju podršku razvoju privrednika.

Prisustvo ministarastava, nadležnih institucija, privrednih komora, agencija, udruženja i fondova ima za cilj da se u neposrednom kontaktu posjetioci sajma upoznaju sa aktuelnim programima i oblicima finansiranja, sufinansiranja i drugim pogodnostima, kao i da prikupe neophodne informacije za rješavanje potencijalnih problema. Odlična prilika za sve učesnike biće direktan kontakt sa brojnim obrazovnim institucijama (studentima i đacima) kroz iznalaženje kvalitetne i obrazovane radne snage. Ono na šta smo ponosni jeste kvalitetno medijsko praćenje i promovisanje ove sajamske manifestacije u čitavom regionu.

Ova privredna manifestacija ima za cilj da:

Poveže najistaknutije privredne subjekte iz čitave Republike Srpske i BiH

Omogući razmijenu ideja i iskustava stručnjaka i entuzijasta iz različitih oblasti

Pruži priliku kompanijama da svoje ideje, proizvode ili usluge predstave široj publici i medijima, što može doprinijeti većoj vidljivosti i promociji njihovih kompanija

Stvori partnerstva zahvaljujući kojim kompanije mogu pronaći potencijalne partnere, klijente ili distributere za svoje proizvode ili usluge

Identifikuje potencijalne prilike za finansijsku podršku za dalji razvoj svojih kompanija i inovativnih rješenja

Dobro došli!